نویسنده = شروین احمدی
تعداد مقالات: 5
1. پلی‌اتیلن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی: 1- اثر ساختار زنجیره بر دوخت حرارتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 اسفند 1400

فاطمه سلمانی؛ محمّد سروش آبزن؛ شروین احمدی


2. پلی‌اتیلن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی: 2- اثر ضد مه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 اسفند 1400

سید محسن شریعتی؛ محمّد سروش آبزن؛ شروین احمدی


3. پلی‌اتیلن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی: 3- استفاده از ترکیبات آمینی استتار شده در پایدارسازی نوری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 اسفند 1400

سیدحمید موسوی فخرابادی؛ حسن عربی؛ شروین احمدی


4. سازوکار و اثر سازگارسازی نانوذرات در آمیخته‌های پلیمری

دوره 11، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 3-15

محمّد سروش آبزن؛ رامین میرزایی؛ شروین احمدی


5. شناسایی جدایی فاز در آمیخته‌های پلیمری

دوره 7، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 114-125

محمد برمر؛ ساناز بابادی؛ شروین احمدی