کلیدواژه‌ها = %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C
پلی‌اتیلن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی: 2- اثر ضدمه

دوره 13، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 3-18

سید محسن شریعتی؛ محمّد سروش آبزن؛ حسن عربی؛ شروین احمدی


پلی‌اتیلن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی: 1- اثر ساختار زنجیر بر درزگیری گرمایی

دوره 12، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 3-17

فاطمه سلمانی؛ محمّد سروش آبزن؛ شروین احمدی


مروری کوتاه بر بهبود خواص ‌ضدباکتری و ‌مقاومت کاغذ با استفاده از کامپوزیت کربوکسی‌متیل ‌سلولوز-کیتوسان

دوره 6، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 113-123

حبیب الله صحراگرددهکردی؛ الیاس افرا؛ احمدرضا سراییان؛ مهدی مشکور