کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%85 %DA%86%D8%B3%D8%A8%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C
پلی‌اتیلن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی: 1- اثر ساختار زنجیر بر درزگیری گرمایی

دوره 12، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 3-17

فاطمه سلمانی؛ محمّد سروش آبزن؛ شروین احمدی


پارامترهای مؤثر بر استحکام چسبندگی و سامانه‌های ‌پلی‌یورتانی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 39-51

محمد صادق امانی؛ محمد رضا پورحسینی